Om oss

Manna er et varemerke som tilbyr økologiske produkter av ypperste kvalitet, og har et bredt sortiment der alle vil finne sine favoritter. Alle våre produkter er uten sprøytemidler eller unødvendige tilsetningsstoffer. Rene og ærlige!

Manna er himmelske råvarer – alltid økologisk. Vi bryr oss om helheten, alt fra bonden som dyrker produktene, grunnvannet han bruker og dyrene som går på beitene.

Manna har eksistert i over 20 år og har vokst fra kun ett produkt til over 120 produkter som nøtter, tørket frukt, pasta eller kroppspleieprodukter. Se for deg italienske pastaprodusenter, greske olivenbønder, svenske og norske kornmøller som spirer og gror Manna godbitene. Disse pakkes, hvis mulig, av lokale kooperativer og vekstbedrifter. Våre samarbeidspartnere pakker produktene i alt fra hendige 100 g poser til praktiske storforpakninger for å dekke akkurat ditt behov.

Emballasjen er i henhold til gjeldende lovverk der strenge krav om mattrygghet og resirkulering er tatt hensyn til. For lengst mulig holdbarhet og for å minske matsvinn velger vi den mest egnete emballasjen for hvert produkt. Bli med i kampen mot matsvinn du også – se, lukt, smak før du eventuelt kaster et produkt som har passert holdbarhetsdatoen. Best før – ofte god etter!

Kløvereng - Manna.no
Kløvereng - Manna.no